Een hartverwarmende Herdenkingsdienst op 28 februari 2024

Op 28 februari jongstleden vond de 56e herdenkingsbijeenkomst plaats,
waar nabestaanden samenkwamen om gezamenlijk hun geliefden te herdenken. 
De avond stond in het teken van het herdenken van de bewoners die hun laatste dagen hebben doorgebracht in het Franciscus Hospice.

Deze herdenkingsbijeenkomsten, georganiseerd door de toegewijde vrijwilligers van de nazorgwerkgroep, vinden drie keer per jaar plaats en bieden een moment van troost en samenzijn. Hierbij wordt alle ruimte gegeven aan nabestaanden om hun eigen persoonlijk inbreng te delen.

De nazorgwerkgroep, met hun toewijding en zorgvuldige planning, slaagt er telkens weer in om een respectvolle en liefdevolle sfeer te creëren op een prachtige locatie. Elk detail wordt zorgvuldig geregeld, van bloemen die de namen van de overledenen dragen tot lichtjes die warmte verspreiden. Muziek en woorden omarmen de herinneringen, waardoor een sfeer van liefdevolle herdenking ontstaat. Na afloop van de herdenking is er gelegenheid voor nabestaanden, vrijwilligers en verpleging om samen te zijn, en na te praten.

Een bijzondere dank gaat uit naar de nazorgwerkgroep voor hun onvermoeibare inzet en toewijding bij het organiseren van deze bijzondere avonden en de aanwezigheid van de vrijwilligers en verpleging, waardoor het telkens weer een fijne avond van liefdevolle herinnering en samenzijn is.

Recente berichten

17 juni 2024

Bijzonder Avondconcert in de tuin van het Franciscus Hospice​

Bijzonder Avondconcert in de tuin van het Franciscus Hospice Op...
7 mei 2024

Zes jonge waterhoentjes in de tuin van het Franciscus Hospice

De tuin van het Franciscus Hospice heeft onlangs zes schattige...
29 april 2024

Het verhaal achter het Franciscus Hospice en de prachtige verbouwing

“De kracht van deze locatie is het water en de...