Een hartverwarmende Herdenkingsdienst op 28 februari 2024

Op 28 februari jongstleden vond de 56e herdenkingsbijeenkomst plaats,
waar nabestaanden samenkwamen om gezamenlijk hun geliefden te herdenken. 
De avond stond in het teken van het herdenken van de bewoners die hun laatste dagen hebben doorgebracht in het Franciscus Hospice.

Deze herdenkingsbijeenkomsten, georganiseerd door de toegewijde vrijwilligers van de nazorgwerkgroep, vinden drie keer per jaar plaats en bieden een moment van troost en samenzijn. Hierbij wordt alle ruimte gegeven aan nabestaanden om hun eigen persoonlijk inbreng te delen.

De nazorgwerkgroep, met hun toewijding en zorgvuldige planning, slaagt er telkens weer in om een respectvolle en liefdevolle sfeer te creƫren op een prachtige locatie. Elk detail wordt zorgvuldig geregeld, van bloemen die de namen van de overledenen dragen tot lichtjes die warmte verspreiden. Muziek en woorden omarmen de herinneringen, waardoor een sfeer van liefdevolle herdenking ontstaat. Na afloop van de herdenking is er gelegenheid voor nabestaanden, vrijwilligers en verpleging om samen te zijn, en na te praten.

Een bijzondere dank gaat uit naar de nazorgwerkgroep voor hun onvermoeibare inzet en toewijding bij het organiseren van deze bijzondere avonden en de aanwezigheid van de vrijwilligers en verpleging, waardoor het telkens weer een fijne avond van liefdevolle herinnering en samenzijn is.

Recente berichten

10 januari 2024

Culinaire verwennerij in het Franciscus Hospice tijdens Kerst en Nieuwjaar

Tijdens de afgelopen kerstdagen en nieuwjaarsdag zorgden de kookvrijwilligers van...
9 januari 2024

Geslaagde Kerstviering op woensdagavond 20 december

Het Franciscus Hospice blikt terug op een sfeervolle avond op...
9 januari 2024

Gezellige pakjesavond met Pietje in het Franciscus Hospice

Op dinsdag 5 december, Pakjesavond, bracht Pietje een bezoek aan...