Vijverzicht

Naast het gebouw bevindt zich de stilteruimte, met een prachtig uitzicht over de vijver en de tuin.

Over de ruimte

Deze ruimte biedt bewoners en hun naasten de mogelijkheid om te ontsnappen aan het alledaagse ‘lawaai’. Hier heerst een serene sfeer van rust, waar men de tijd kan nemen voor bezinning, maar ook voor gedeelde ontspanning en momenten van samenzijn. De stilteruimte is vrij toegankelijk voor eenieder die er gebruik van wil maken.

Buitenterras

Op het buitenterras kunnen bewoners en hun naasten plaatsnemen en genieten van een adembenemend uitzicht, met de zachte geluiden van de natuur als achtergrond. Het ruisen van de bladeren, het kabbelende water en het gezang van de vogels dragen bij aan een diep gevoel van rust en vrede.

Zorg in de laatste levensfase

Praktische informatie

Voorzieningen

Het Franciscus Hospice

Het Franciscus Hospice ontvangt bewoners in een warme omgeving, waarbij aandacht, zorg, warmte en nabijheid vanzelfsprekend samenkomen. Binnen de huiselijke sfeer ontvangen bewoners uitstekende zorg gedurende hun laatste levensfase. De zorgverlening is volledig gericht op de wensen en behoeften van de bewoner, waarin de eigen regie uiterst belangrijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door een team van toegewijde vrijwilligers, verpleegkundigen, coördinatoren en de huisarts. Naasten zijn altijd welkom, naar wens van de bewoner.