Voorzieningen

Elke bewoner heeft een eigen kamer en badkamer, voorzien van alle denkbare gemakken.

Over de kamer

De kamer mag zo ingericht worden dat het zo aangenaam mogelijk voelt voor de bewoner. Persoonlijke spulletjes zijn welkom om de kamer een eigen, vertrouwde sfeer te geven.

Bovendien beschikt elke kamer over een eigen terrasje met uitzicht op de prachtige tuin en vijver.

Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een koppelbed, of andere extra bedden om naasten te allen tijde dichtbij de bewoner te laten zijn, zodat deze kostbare momenten samen kunnen worden ervaren.

Extra informatie

Voor de veiligheid en ondersteuning van elke bewoner wordt persoonsalarmering ingezet, waarmee op elk gewenst moment hulp kan worden ingeschakeld van een verpleegkundige of zorgvrijwilliger.

Het Franciscus Hospice biedt huiselijke gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een gezellige huiskamer en een rustgevende tuinkamer. Bovendien is er een luxe wellness badkamer aanwezig voor extra ontspanning en comfort.

Zorg in de laatste levensfase

Vijverzicht

Praktische informatie

Het Franciscus Hospice

Het Franciscus Hospice ontvangt bewoners in een warme omgeving, waarbij aandacht, zorg, warmte en nabijheid vanzelfsprekend samenkomen. Binnen de huiselijke sfeer ontvangen bewoners uitstekende zorg gedurende hun laatste levensfase. De zorgverlening is volledig gericht op de wensen en behoeften van de bewoner, waarin de eigen regie uiterst belangrijk is. Dit wordt mogelijk gemaakt door een team van toegewijde vrijwilligers, verpleegkundigen, coördinatoren en de huisarts. Naasten zijn altijd welkom, naar wens van de bewoner.